2017-07-14 503 views
媽咪後生幫襯到我依加20幾歲,以前成日食蛋牛治 西多士 牛腩河 瘦肉通,飲紅豆冰 波蘿冰 樽裝維他奶食極都唔厭 食左咁多年都係咁平咁抵食!依加基本上除左蛋牛治冇咁好食,同啲阿姐態度差之外,其他野食仲係一樣味道以前既蛋牛治都係老闆或者老師傅親手煎,蛋滑牛肉嫩,依加是但一個阿姐都可以去煎,味道差好遠見到夜晚既仲要整定哂 有人要就叮翻熱好懷念老闆整嘅蛋牛治。值得再食既係哩到啲瘦肉,咁耐都係入口即溶既感覺 其他茶餐廳食唔到。同埋我食粉麵一定會加辣椒油,因為哩到既辣椒油係老闆親手整 重點係好香讚x1000最愛飲品喺奶茶同維他奶 懷舊玻璃樽裝既味道同紙包裝既味道的確有分別 樽裝特別好飲仲記得老闆樣悪但開口就超搞笑幽默,小朋友都好中意佢,又對伙記好好!昔日既蛋牛治係有啲失準,但份人情味還在見著新香園出名,見著老闆老闆娘愈捱愈瘦,真心為佢地打氣加油
食極都唔厭 食左咁多年都係咁平咁抵食!

見到夜晚既仲要整定哂 有人要就叮翻熱
好懷念老闆整嘅蛋牛治。

讚x1000

見著新香園出名,見著老闆老闆娘愈捱愈瘦,真心為佢地打氣加油
$30 (Tea)