👧🏻😋👅🍽✨抵食高質工廈台灣菜🙌🏻-哈豆🇭🇰 觀塘成業街19號成業工業大廈2樓29室 🇭🇰-🇹🇼 早食飯去到都見到幾枱客食緊甜品飲緊啡, 觀塘返工去食個tea傾下野都幾chill😌 🇹🇼 餐廳有用台灣電影做主題既壁畫, 柯震東件衫分開一半分飾那些年柯景騰同月老石孝綸好有諗頭🤣 畫得好靚, 鍾意台灣電影既朋友都可以黎打下卡-🍜椒鹽排骨芝麻醬乾拌麵 套餐價 $66💯椒鹽排骨係係骨豬扒, 醃醬鹹香, 炸脆左但唔會太乾, 有keep返肉汁係裡面💯麻醬唔會太杰, 拌麵好適合, 肉燥, 菜甫同香蔥撈埋勁有化學作用, 唔記得走蔥既我覺得好好味😆-🐓 鹹酥雞拼香腸麻辣乾拌麵 套餐價 $66✨鹹酥雞新鮮炸起又係爆汁, 外脆內軟都唔會太鹹; 波波腸甜甜地好juicy✨麻辣醬麻香十足, 溝埋肉燥唔會話太辣; 麵條雖幼但好有咬口!-🦐 香酥腐皮蝦卷 原價 $48 跟餐減 $10💯比常見蝦卷冇咁炸好正! 卷皮係薄脆質地, 包住有蝦粒既幼滑魚蛋-🐖 厚切萬巒豬腳 原價 $40 跟餐減 $10✨冷盤小食豬手份量都多, 唔算太肥主要係軟腍腍筋位好多骨膠原-🥛 ☕️葉月紅茶 跟餐免費豆漿紅茶 跟餐免費💯紅茶底甜甜地香濃但
👧🏻😋👅🍽✨

🥛 ☕️
葉月紅茶 跟餐免費
豆漿紅茶 跟餐免費
💯紅茶底甜甜地香濃但唔澀口
💯豆漿紅茶好特別, 豆味好重, 豆味又帶出左茶既香甜
香酥腐皮蝦卷