2021-05-11 1243 views
突然想同frd食燒肉,就揀左呢間放題!冇諗到啲肉都幾高質,而且好新鮮😋 兩個人叫嘅係三百幾蚊個套餐,依家仲有優惠可以任食生蠔🦪(只可惜我地兩個都唔食所以一次都冇叫) 全程係QR cord落單,服務員不會有唔記得上單之類嘅事情發生!而且落左單都好快就上菜,唔會等的好耐! 環境係暗黑風格,好有燒肉嘅氣氛🤣所以我地兩個真係食左勁多,食到最尾真係諗住一個月唔食牛牛了🤣 個爐不會噴到自己,因為係隔住嘅,不過店內通風唔夠好,好大陣味散唔到出去🥲 啲肉全部都好新鮮,冇諗到美國牛都可以咁高質!啲肉肥肉均勻,不會好油~💛推薦食物: 🦋牛舌(好有嚼勁) 🦋牛小排(肉肉好大片,好易燒熟) 🦋和牛壽司(第一次食生和牛,肉好嫩,食生嘢可以嘗試) 啲肉有唔同味道可以揀,可以選擇味增和柚子,醬料都係檯上可以自己揀 飲品就有蘋果汁🍹,梅子汁,菠蘿汁,仲有好多汽水可以自己落,嘢飲唔會好甜啱啱好~ 還有刺身,壽司可以揀!一份就係一個,對於兩個人來講唔會食到好飽好飽但係都係好爽🤣 兩個人食左七百幾蚊都算好抵食啦!

💛推薦食物:
🦋牛舌(好有嚼勁)
🦋牛小排(肉肉好大片,好易燒熟)
🦋和牛壽司(第一次食生和牛,肉好嫩,食生嘢可以嘗試)

還有刺身壽司可以揀!一份就係一個,對於兩個人來講唔會食到好飽好飽但係都係好爽🤣
兩個人食左七百幾蚊都算好抵食啦!
2021-05-01
$368 (Dinner)