2020-11-01
車仔麵食得舒服,一定係呢間~ 乾淨得黎亦都唔洗同人迫,價錢都好合理,地點都好近地鐵站,可以一試😋車仔麵都係自己✔️想食D咩,另外仲有大碗飯、特色小食揀,都算多選擇~車仔麵 (芋絲、蘿蔔、炸墨魚卷、沙嗲醬、讚岐烏冬) $46欣賞佢既醬汁係另外上~ 就算個醬汁係好辣都唔怕😂 不過沙嗲醬都係極少辣的,可以放心~ 炸墨魚卷幾好食,墨魚味都幾出,雖然炸過但唔係好油膩~ 蘿蔔都幾淋幾入味,芋絲就普普通通~車仔麵 (仿飽片、溏心蛋、腩汁、出前一丁) $36溏心蛋幾正,係一整隻蛋上,入面都幾滑👍🏻 不過腩汁有D鹹,建議按自己既份量倒入湯~ 出前一丁都幾多份量,應該有2個麵🤣 南瓜薯餅 $26呢個好好食!! 雖然得兩塊,但每一塊都好足料,即叫即炸,入面既南瓜蓉好正😍 甜甜地,食完都覺得幾飽下,可以當做飯後甜品👍🏻炸唐揚雞塊 $26雞肉都幾鬆軟,熱辣辣上碟,配埋泰式辣醬,都唔錯~ 車仔麵冇叫到肉類,叫呢個小食都好足夠😂 最後叫埋個腩汁菜心同埋兩杯野飲,幾中意佢用樽裝麥精,夠環保👍🏻 平平地食一餐,呢到係個唔錯既選擇~