2018-11-18 3862 views
今晚友人想打邊爐,所以我哋一行四人就去左利舞臺間牛一。牛肉選擇多,有不同質素選擇,而且價錢平,我覺得幾抵食。我點左極上美國牛,以其他食店任食放題的經驗,初上時會係靚牛,但愈上啲牛會愈差,睇睇這間會否不負眾望。我哋每次都五板五板甘叫,牛肉因為切得夠薄,淥落湯度會好快熟,而且唔怕 overcook,食落美味。除了牛肉,還有其他食物在自助 bar 任攞。菜類款項多,總有一款會適合大家。有軟雪糕任食,可加不同配料。我個人最唔鍾意啲九唔搭八的食物,例如食韓燒有豬腳薑。今次食店就係有炸魚皮。我個人喜歡食炸魚皮,但在適當地方要食適當嘢,九唔搭八會令人好反感。整體而言,食店服務爽快有禮,環境舒服,食品質素高。除了炸魚皮外,各方面都值得欣賞。
今晚友人想打邊爐,所以我哋一行四人就去左利舞臺間牛一。

牛肉選擇多,有不同質素選擇,而且價錢平,我覺得幾抵食

有軟雪糕任食,可加不同配料。

整體而言,食店服務爽快有禮
,環境舒服,食品質素高。除了炸魚皮外,各方面都值得欣賞
Type of Meal
Dinner