2022-06-06 1437 views
對上一次真係夠膽出去食幾個鐘頭飯,已經係12月嘅事,而家疫情第5波過咗,我同我的他先夠膽出山😎今次出山,梗係食放題啦,嚟到之前都光顧過嘅校長燒肉放題,因為之前食過翻尋味🤣因為今晚都好肚餓,一嚟到自助區,好多肉類,啱晒我哋食肉獸🤣上次無食火鍋,都想試吓,所以都點埋火鍋湯底,一於乜都有👍雪櫃有大量有特式的飲品任飲,我倆每人都飲咗好幾款🥰仲有好多款熟食任君選擇!辣煮花螺好好味,我都好鍾意蘿蔔牛腩😋竟然仲有點心區、炸物區、壽司區,一樣有多款食物選擇,但我哋今晚主攻燒肉、邊爐,唔食咁多呢幾款啦🤣燒肉方面,覺得紅酒牛扒好正,仲有只係牛肉都有唔同嘅醃法,我哋食咗好多款唔同味道嘅牛,大快朵頤😋我覺得麻辣雞扒、魚柳、雞腎、鴨胸尤其好味,真係好滿足😚唔飽得住啊!我哋光顧埋火鍋材料區,都係⼀樣有幾十款食物,我哋都攞咗幾款愛食嘅款式,肥牛、魚皮鮫、響鈴、炸魚皮,都唔敢攞太多,驚食唔晒,淺嘗後覺得火鍋食材、湯底都好唔錯👍👍食完咁多肉,又係時候食生果、甜品☺️因為食甜品係用第2個胃🤣今晚嘅西瓜好清甜,仲有好幾款特式雪糕、雪條,我覺得Cheese cake味雪糕好味😋埋單連加一每位$251,咁多嘢食,呢個價錢,抵😉

因為今晚都好肚餓,一嚟到自助區,好多肉類,啱晒我哋食肉獸🤣

上次無食火鍋,都想試吓,所以都點埋火鍋湯底,一於乜都有👍

雪櫃有大量有特式的飲品任飲,我倆每人都飲咗好幾款🥰

埋單連加一每位$251,咁多嘢食,呢個價錢,抵😉
2022-05-16
$251 (Dinner)