佐敦恆豐中心地庫food court,最近開咗間 即叫即煮手工意粉的小店。Italian Corner 🍝昨晚,因籌已派完,未有機會試。今日lunch就同同事一齊去試吓。小店舖前有2位廚師負責落單、收錢、煮意粉🍝。佢哋有all day set menu,只需$88🍽️,就有小食🐟🧀、主菜意粉🍝、甜品/飲品(也可以加$10,甜品、飲品都要)。我點咗:-小食🉐:布拉塔芝士布魯斯凱塔 配鯷魚和檸檬🧀🐟🍋🍞 鹹香小魚加小多士,好惹味😋意粉🉐:羅勒核桃帕瑪森青醬鮮意粉(威尼斯粗麵)🌿🍝 我好鍾意佢哋加了幾粒松子仁,好香脆,令味道再提升。甜品🉐:Tiramisu 😍 好味道!我加$10要飲品:Pineapple juice🍍🥤👍🏽另外,可以單點其他款式意粉、小食、甜品,有機會晚餐可以試。⚠️小店一分時段派籌,限量供應鮮意粉🍝。而且,是即叫即煮,需要等候一些時間。#可以encore

小店舖前有2位廚師負責落單、收錢、煮意粉🍝。

甜品🉐:Tiramisu 😍 好味道!
我加$10要飲品:Pineapple juice🍍🥤👍🏽

另外,可以單點其他款式意粉、小食、甜品,有機會晚餐可以試。

#可以encore
羅勒核桃帕瑪森青醬鮮意粉(揀 威尼斯粗麵)
小食  布拉塔芝士布魯斯凱塔  配鯷魚和檸檬
同事點的  番茄羅勒醬鮮意粉(揀 細扁意麵)
同事點的
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
羅勒核桃帕瑪森青醬鮮意粉(揀 威尼斯粗麵)
小食  布拉塔芝士布魯斯凱塔  配鯷魚和檸檬