2021-07-31 43 views
初嚐正宗嘅印度菜,感覺好有驚喜。餐廳裝修充滿印度特色,而且環境都好舒適。.廚師精選二人餐 $308.是日餐湯 : 菠菜湯沒有平時菠菜的草青味,菠菜湯混合埋黑椒後,飲起來好香又帶有淡淡的蔬菜味,入面重有d蔬果粒,令到口感更豐富。.串燒雞柳呢個真係好驚喜,原個鐵板上,新鮮熱辣噴曬煙。雞肉好嫩滑,而且燒得夠香,就咁食都已經好惹味。配埋自家印度醬汁,一個燒汁同另一個香草汁,點來食更有風味。.薯仔椰菜花估唔到素食咖喱菜都不錯,用印度香料煮成的椰菜花和薯仔,味道清新有層次,配白飯或烤餅食都好啱! .原汁咖喱牛腩牛腩炆得很腍,而且牛味濃,咖喱很香,混合了很多香料,食起來不算很辣。.薑蔥烤餅個烤餅烤得恰到好處,外面夠脆,食落口感煙煙啃啃,而且充滿薑蔥香氣。仲可以點埋咖喱牛腩啲咖喱汁一齊食。.芒果酸奶 $27芒果味道濃,味道酸酸甜甜,幾清新醒胃。.雜果賓治 $42果汁味重,又不會太甜,入邊仲有好多雜果可以食下,好夏日的感覺。
廚師精選二人餐 $308
是日餐湯 : 菠菜湯

串燒雞柳

薯仔椰菜花

原汁咖喱牛腩
薑蔥烤餅

芒果酸奶 $27
芒果味道濃,味道酸酸甜甜,幾清新醒胃。

雜果賓治 $42
Type of Meal