2020-04-23
今日來荃灣食好野,「校長燒肉日韓料理」是友人大推介的!去到7點到,平日來講都差不多滿座了!去到是自助形式,可以自己出去拿飲料,沙律冷盤,熟食前菜!飲料是多達30多款,有汽水有茶有啤酒!我地可以韓燒,仲有個小鍋打邊爐!2款一次玩晒!食重類也是超級多,有紅酒牛肉,香芊龍利柳,司華力腸!花多眼亂!燒好了牛肉,是鮮嫩多汁,入口即溶! 佢雞扒也是不錯,好入味,燒一燒佢,皮是脆卜卜的,入口也充滿肉汁!好食!太肚餓可以打hotpot 煮點面/烏冬食! 友人大推佢種韓國面,好彈牙,好必味!甜唔有乳酪雪糕,或者包裝的雪條/雪糕,也有一口cheese cake/ jelly! Yogurt 酸酸甜甜,中和番食左甘多肉食!Staff也好nice, 推仲邊款好食!
Staff也好nice, 推仲邊款好食!