2017-07-05 190 views
同媽咪係又一城行完街,突然好想食泰國野~就坐小巴落九龍城搵好野食今次揀左呢間由泰國人開既鱷魚泰國餐廳~真係無令我失望,試左四道餸都好好味😋而且價錢又抵!會再食~第一道菠蘿炒飯,買相已經好得!加上料好足~炒得好香,每粒飯都粒粒分明!而且用上新鮮菠蘿,好有泰國風味!第二道係我食泰國野必叫既生菜包~可選辣度~今次試左小辣,好惹味!配上新鮮爽口生菜,口感十足!值得一讚既佢用較小片既生菜,方便進食,唔會食得好淪盡第三道係沙爹串燒,至少叫半打,今次叫左豬牛雞各二。其實都幾大串,兩個人食可能會太多😂不過係食肉獸既我,完全無問題!因為實在太好食~燒得好香口但又唔太油膩~值得一試!最後我地仲叫左條香辣青檸烏頭魚,火爐慶住上,夠曬熱剌剌!酸酸辣辣咁,開胃之選!😋
2017-06-30
$120 (Dinner)