2019-07-21
出旺角行到攰攰地,睇下邊度有好野食,行行下見到紅橋,價錢又唔貴,又有唔同款既下午茶揀🥗🍔🍝決定去試下😃😛同朋友就一人叫左一個set試下🤤西班牙汁焗豬扒飯🍛賣相幾靚😎同埋飯都大份,啲芝士勁多🧀,焗完啲芝士好好食😍以40~50蚊價錢黎講,真係抵食,豬扒又大塊🤤黑松露忌廉汁野菌帶子意粉🍝份量就冇豬扒飯咁多,帶子本身以為係大粒個啲,黎度原來係迷你版🤣有少少唔夠食,不過下午茶份量都正常既,黑松露味都重,唔會話冇黑松露味,都幾中意個汁,但可能對啲唔中意黑松露既人黎講,可能會唔中意陣味😣 其實依個set,我覺得係抵食,同埋比埋其他普通餐廳黎講依個價錢食物質素都算水平之上,意粉既韌度適中🤩😍同埋有啲野菌🤗所有餸都係自己本身中意既,所以有機會會再黎食😋😋下午茶餐仲包埋野飲,野飲就正正常常🍹☕不過不失😊 唯一比較吸引我係難得一見依間餐廳係用方糖俾客人自己落去奶茶,我真係比較少見仲有餐廳係俾人用方糖落奶茶🤤總括而言,以40~50蚊依個價錢黎講,真係算抵食,同埋質素唔差,值得一試😊👍!
同朋友就一人叫左一個set試下🤤
西班牙汁焗豬扒飯🍛