2018-09-05
近日 有幾位親戚喺 內地來了香港旅遊, 便作地主之誼。 香港最受內地人歡迎的是食放題, 因為只比一個價錢,便可任飲任食,食到飽 ,認真抵食 ,於是我招呼他們去 葵芳港鐵站, 靠近名門酒樓乎近, 有間夢工房西日料理 是日本式放題餐廳, 因為之前有朋友帶我去過, 覺得呢間 放題 餐廳 有很多款式 食物 選擇 ,而且價錢合理 ,餐廳 裏面 有新鮮運到的刺身 ,精美巧手的壽司,多款選擇 。還有 脆口好味 的 天婦來 外面脆卜卜 , 個人喜歡的是天婦鮮蝦, 蝦肉肥美大隻 ,食 完可以追加 。有裏面熱辣辣的 炸物 , 特別是 大大粒的榴槤球 , 咬一口榴槤 芳香味,已經撲鼻 。口感一流的 楊物 。一品料理 等, 任選任食 ,認真超值 ,而且仲有火鍋 任食 , 火鍋 配料 也提供多款選擇 ,還有多款 味道 的 雪糕 供應,也有乳酪 ,雪條 ,及其他甜品糕點 小食等等。 返內地親戚 都話抵食, 冇嚟錯。
,認真超值 ,而且仲有火鍋 任食 ,
火鍋 配料 也提供多款選擇