2018-01-28 366 views
今日同屋企人去咗呢間新開嘅餐廳食日式放題!佢點餐係用iPad點,都幾追得上潮流!食物種類都幾多,有火鍋、刺身、壽司、甜品…鍾意打邊爐又鍾意食日本野嘅就啱晒!刺身都幾新鮮,我最鍾意食甜蝦同埋帶子,正!壽司都幾多款,我最鍾意食火炙三文魚! 不過為免眼闊肚窄,我都試唔到咁多款!呢個燒大蝦同羊架都好好味,必試!如果有埋芥茉醬同薄荷醬點個羊架,咁就真係一流!佢有兩款燒牛舌,呢個係鐵板燒牛舌,牛舌夠淋,好味!但佢另外仲有一款厚燒牛舌,嗰個厚燒牛舌仲好味,我食咗九件!可惜掛住食,唔記得影相!天婦羅都好味,首選紫薯天婦羅,夠晒甜!南瓜同大蝦都唔錯!雖然個雪櫃有好多款飲品,但係凍冰冰嘅日子,我鍾意佢有熱嘅麥精同維他奶揀!呢個係比較特別嘅海鹽雪糕!但係我更加鍾意嘅係佢個榴槤雪糕,好有榴槤味!以任食來講,呢個雪糕真係好有誠意!職員服務都OK ,不過唔知係咪我哋叫得太多野,個沙律漏左單,試唔到!唔使$200可以又打邊爐又食日本野,食物質素又OK ,呢個午市放題性價比都幾高!
今日同屋企人去咗呢間新開嘅餐廳食日式放題

佢點餐係用iPad點,都幾追得上潮流!

食物種類都幾多,有火鍋刺身壽司甜品…鍾意打邊爐又鍾意食日本野嘅就啱晒!

刺身都幾新鮮,我最鍾意食甜蝦同埋帶子,正!

天婦羅都好味,首選紫薯天婦羅,夠晒甜!南瓜同大蝦都唔錯!

2018-01-28
$190 (Lunch)