在ST T醫院辦點事後,自己來到呢度食個LUNCH酒店餐廳有樣好,就係唔洗同人迫在場食客都係食自助餐,心入面總係想出去偷食幾件見到MENU有套餐$118,幾抵玩,就叫個B餐CAESAR SALAD,雜菜湯,印尼炒飯,生果拼盤呢個價錢真係無得頂,如果連埋杯野飲仲好餐包當然唔係我杯茶,例牌食左最唔DRY既STICK(右面個條),因為一定有芝士煙肉個類既餡最先出既係CAESAR SALAD.食呢個沙律主要睇幾樣野,夠唔夠汁,撈得均唔均衡,有無其他配料呢度既就叫唔錯,首先夠哂汁,撈得都算平均,亦有脆包粒,芝士既配合,煙肉碎就唔夠多,可以再多一點意大利雜菜湯姐係紅湯,呢度既紅湯有好多菜係入面,而菜係有口感既,姐係後JOIN的而湯既味道帶辛辣和酸,十分開胃主角印尼炒飯份量中等,炒飯帶黑豉油既甜味,飯帶點咬口,飯粒被醬汁包圍了,加上中蝦同埋雞肉增加口感,都叫唔差.整爆埋個SUNNY SIDE UP撈埋蛋汁同食更佳,但係個串燒太多汁,有少少影響了炒飯既發揮,雖然個汁幾O岩我口味,因為太點辣唔係死甜,但係覺得個汁太多了,或者分開放都OK串燒肉質軟熟,但GRILL既香氣不足,如果可以加添燒焦香氣更好生果P
在ST T醫院辦點事後,自己來到呢度食個LUNCH

酒店餐廳有樣好,就係唔洗同人迫

在場食客都係食自助餐,心入面總係想出去偷食幾件

呢個價錢真係無得頂,如果連埋杯野飲仲好

而湯既味道帶辛辣和酸,十分開胃

生果PLATTER看來比自助餐拎到既更豐富

有成8種...士多啤啤,波羅,芒果,奇異果,蜜瓜,哈蜜瓜,藍莓,紅莓

全都算係新鮮,有酸有甜,十分滿足

埋單約143蚊(75折會員卡),算係幾抵食喔
2014-01-07
$143 (Lunch)