網上留意到旺角有間主打88分鐘大閘蟹放題嘅餐廳抵食之餘 原來係 callstar 釗鋒同King有份投資㗎唔知嚟呢度食蟹蟹會唔會捕獲到佢哋呢😆******************************🦀大閘蟹任飲任食放題 (4-5両重) $589/位蟹蟹有幾種size揀 有唔同定價 我哋就揀咗中蟹 Step1️⃣: 餐前三小碟先送上3碟開胃前菜:前菜沙律🥗、涼拌皮蛋、煎墨魚餅Step2️⃣: 大閘蟹小食多種小食任食 有蟹粉糯米飯、蟹粉時菜、蟹油多春魚、蟹粉水餃🥟等當中最推介蟹粉粥🥣 口感綿密 且有蟹肉鮮甜味Step3️⃣: 大閘蟹終於到主菜蟹蟹喇❣️ 中蟹份量都唔細😉蟹公大約有4-5両重 而蟹乸大約有3.5両重🦀有4種口味:清蒸 、 麻辣、酒釀同鹽焗 各有特色清蒸最能食得出蟹肉嘅鮮甜味道 夠7晒原汁原味 而且即叫即蒸 夠晒熱辣辣 仲每隻蟹都爆晒蟹膏 超級正呀😍 酒釀大閘蟹添加咗酒味 味道都幾特別另外仲有少見嘅鹽焗味同惹味麻辣口味可以試一次可以試晒多重滋味😆Step4️⃣: 香辣蟹油雞煲🐔可自選辣度 我哋揀咗小辣 辣度啱啱好🌶 雞肉索晒醬汁後非常入味 又唔會鞋 正呀😝Step5️⃣: 時令海鮮拼盤🦪食完雞

網上留意到旺角有間主打88分鐘大閘蟹放題嘅餐廳
唔知嚟呢度食蟹蟹會唔會捕獲到佢哋呢😆

🦀大閘蟹任飲任食放題 (4-5両重) $589/位

蟹蟹有幾種size揀 有唔同定價 我哋就揀咗中蟹

Step1️⃣: 餐前三小碟
先送上3碟開胃前菜:
前菜沙律🥗、涼拌皮蛋、煎墨魚餅

Step2️⃣: 大閘蟹小食

可自選辣度 我哋揀咗小辣 辣度啱啱好🌶
雞肉索晒醬汁後非常入味 又唔會鞋 正呀😝

Step5️⃣: 時令海鮮拼盤🦪
食完雞煲後 仲有海鮮拼盤食😝
有即蒸嘅鮑魚 、蟶子、扇貝同蚌
以粉絲同辣椒仔一齊蒸 味道辣得過癮
仲有粟米🌽同烏冬等配料 真係非常豐富呀