2018-03-24 445 views
放假鍾意食個醒神早餐,今日去朗豬爸爸小廚,最鍾意食佢嘅雪菜米,配漢堡扒、煎蛋、方包,飲番杯熱咖啡,咁就最完美,26蚊呢個餐真係好抵食!除咗食粉麵餐,都可以選擇扒餐,都係29蚊,好肚餓嘅時候,叫29蚊呢一個扒餐,兼有粉麵食,係最飽嘅。熱咖啡,佢呢度整得好夠濃,我最鍾意飲,但係其他飲品,相對係淡味啲嘅。成個餐係咁大分㗎!雪菜米仲會附送粟米粒粒,真係健康均衡飲食。 牛油方包嘅食法,我通常都係用煎蛋同埋漢堡扒,夾埋一齊,當成一個三文治食,因為其實呢啲早餐都係煎熟而以,最緊要唔好太油膩,三文治食法有口感,好味啲。我最鍾意食雪菜米,呢度嘅米粉唔會浸到淋,而且分量好大,食落又爽口。雪菜鹹鹹哋,浸落湯度愈食愈開胃。粟米粒粒好甜,一朝早食咁大分量嘅早餐好滿足!再嘆埋杯咖啡,一絕!有時間真係會多啲嚟食早餐呀!

2018-02-11
$26 (Breakfast)