2019-07-27 84 views
响千色行完街之後搵野食,上網search到呢間好似唔錯,又唔係好遠,於是就去搵食!我地揀左椰子北海道牛乳湯,乳白色既湯好靚呀火鍋店既刺身,呢個質素絕對算高,甜蝦同帶子都好鮮甜芝麻雞翼超級好味,明明係火鍋店炸物竟然咁正俾大家睇睇極上牛同普通牛既分別,最後我都係選擇加碼叫極上牛豬肉會比較偏肥,接近五花腩既地步蝦好新鮮,又大隻,廣島蠔都好正,蝦膠唔小心叫少左,食唔到丸類選擇唔算多,但款款都好好味,明顯係靚野,絕對有質素,特別讚好芝士丸,好味過街買好新鮮既蔬菜同菇,全部都大大隻甜品選擇特多,一般都只係得雪糕之類,但呢度有好多唔同款揀,由於真係飽飽地啦,我地食左7款,推介宇治抺茶芭菲👍🏻榴蓮甘露👍🏻綿綿冰👍🏻最後要讚讚呢度既服務,上菜同收碟都好快,落單一舉手就有人黎,唔似有D係咁係舉住都當睇唔到

我地揀左椰子北海道牛乳湯,乳白色既湯好靚呀

火鍋店既刺身,呢個質素絕對算高,甜蝦同帶子都好鮮甜

芝麻雞翼超級好味,明明係火鍋店炸物竟然咁正

俾大家睇睇極上牛同普通牛既分別,最後我都係選擇加碼叫極上牛

豬肉會比較偏肥,接近五花腩既地步

蝦好新鮮,又大隻,廣島蠔都好正,蝦膠唔小心叫少左,食唔到

好新鮮既蔬菜同菇,全部都大大隻

Type of Meal
Dinner