今晚屋企人冇煮晚飯,去左喱間千之味買外賣壽司食😚喱間壽司店有好多分店而且都有好多朋友食過都話一流😝😝今次終於到我有機會試下🤭入到去見到個價錢真係嚇親😶勁平!學生仲有學生優惠!👩🏼‍🎓餐牌方面都有好多選擇!可以單點都有多人份既party set👯‍♀️🍱雙色三文魚丼 $60 (跟烏龍茶)喱個三文魚丼係現成既,所以$60咁抵!見佢$60有6塊大大塊既三文魚飯點可以唔試下💃🏼三文魚好大塊又厚身!雖然係現成丼唔係即整但d三文魚都仲好新鮮😋而且壽司飯既酸味唔重,證明個丼都係岩岩整起冇耐🤓一個人食既話叫喱個丼飯都已經夠飽😛🍣自選壽司 黃瓜小卷(6件)花之卷(3件)軟殼蟹反卷(4件)三文魚壽司4件 特大赤蝦壽司 (2件)火炙三文魚腩壽司(2件)個壽司擺盤真係好靚😍成日都覺得壽司擺盤係一門藝術🤭我同屋企人就偏好三文魚😆所以好多款都係三文魚來😚喱d自選壽司係即叫即整,所以d壽司唔會雪到凍曬,而且d壽司飯都唔會凍冰冰同硬梆梆😋雖然係外賣壽司,但質素絕對比其他大型連鎖店既壽司高👍🏻👍🏻而且佢仲俾左勁多包豉油同wasabi🥰🐣芝麻雞翼(2件)$38幾乎係去到邊都必食既芝麻雞翼🙈但今次因為係外賣炸物所以買既時候都
今晚屋企人冇煮晚飯,去左喱間千之味買外賣壽司食😚
喱間壽司店有好多分店而且都有好多朋友食過都話一流😝😝
今次終於到我有機會試下🤭
入到去見到個價錢真係嚇親😶
勁平!學生仲有學生優惠!👩🏼‍🎓

🍱雙色三文魚丼 $60 (跟烏龍茶)
喱個三文魚丼係現成既,所以$60咁抵!
見佢$60有6塊大大塊既三文魚飯點可以唔試下💃🏼
三文魚好大塊又厚身!雖然係現成丼唔係即整
但d三文魚都仲好新鮮😋
而且壽司飯既酸味唔重,證明個丼都係岩岩整起冇耐🤓
一個人食既話叫喱個丼飯都已經夠飽😛

🍣自選壽司
火炙三文魚腩壽司(2件)

壽司擺盤真係好靚😍成日都覺得壽司擺盤係一門藝術🤭
我同屋企人就偏好三文魚😆所以好多款都係三文魚來😚
雖然係外賣壽司,但質素絕對比其他大型連鎖店既壽司高👍🏻👍🏻
而且佢仲俾左勁多包豉油同wasabi🥰

🐣芝麻雞翼(2件)$38
幾乎係去到邊都必食既芝麻雞翼🙈
但今次因為係外賣炸物所以買既時候都有d猶豫🤐
不過我既猶豫係多左🤣因為外賣返屋企食既時候仲好香既芝麻味🤤
而且都唔會焗到淋曬,仲係好脆口😍😍
唯一可惜既係我凈係買左两隻😢下次絕對可以瘋狂encore!🤩