上網見到話呢間野好食又抵食,所以同女朋友去左! 其實我好想食漢堡, 因個個朋友食完都話正, 但女朋友話想食意粉多, 甘就下次先試漢堡。 估唔到一間專賣漢堡既店都有好幾種意粉,由49-68蚊連野飲。 唔貴! 抵!我今日就同女朋友叫左個卡邦尼蒜腸煙肉漢堡同墨汁海鮮意粉! 再加錢轉綠茶latte 同朱古力咖啡! 我地2個都唔係好鐘意綠茶,驚太甜,但冇計呀, 女朋友想要三眼仔!綠色先可親到,所以叫左! 女朋友好鐘意,因整得幾靚。 我地本來諗住會好甜, 但綠茶味濃, 唔太甜。 幾好飲! 結果我本來唔like既都飲曬! 呢杯冇指定, 所以就拉花! 朱古力咖啡, 女朋友成日都飲mocha, 她說朱古力味唔錯又唔會cover 曬咖啡味, 唔錯, 但放左一陣就開始起泡。 所以都係快點飲呀! 卡邦尼蒜腸煙肉意粉呢個意粉好足料, 好多煙肉同腸! 好creamy ! 我最憎意好太淋, 黏牙! 但呢個唔會, 彈牙,爽口! 食到牛油香味, 好creamy 又食完唔會太流。 最重要係, 食完唔會口乾! $52 食到, 好抵又好食! 墨汁海鮮意粉呢個黑色意粉好特別, 出面食都要九十幾蚊,呢度68! 有用洋蔥炒香, 有

三眼仔綠茶

朱古力咖啡

卡邦尼蒜腸意粉

卡邦尼蒜腸煙肉意粉

墨汁海鮮意粉
呢個黑色意粉好特別, 出面食都要九十幾蚊,呢度68! 有用洋蔥炒香, 有尤魚,蝦,帶子。 味到唔錯! 好香墨魚味! 如果海鮮再多d味就更加好, 有點淡, 但一齊食就剛剛好, 最唔好就食到成個口黑色

我們估唔到一間漢堡店除了漢堡,意粉都可以甘出色 又抵食

服務又好唔會催住曬, 地方少左啲, 如果唔係都幾好!

下次要試下個個朋友都話好食既漢堡先!

三眼仔綠茶
卡邦尼蒜腸意粉