2K
同大胃王朋友一齊喺尖沙咀,佢話想食撈麵,我用幾秒時間諗吓,就決定帶朋友嚟呢度開餐🤩叫咗 $198 嘅「炯記ニ人套餐」,真係包咗幾多嘢食🤩「鹽焗手撕雞/麻辣手撕雞(半隻)」:揀咗「鹽焗手撕雞」,啖啖肉、有鹹香、有雞味😋「醬皇豬手/冬菇醬皇豬手(例牌)」:揀咗「醬皇豬手」,有大約七到八件豬手,豬手大大件,煮得軟熟,豬皮仲夠晒滑,好似食緊啲骨膠原落肚咁🤩「鹽焗/麻辣 雞腎」:要咗麻辣味,都真係幾辣,不過食得好開胃😋「酸辣雲耳」:爽脆😋「郊外油菜(1碟)」:揀咗生菜,幾新鮮😋「太子鵝油撈麵/絲苗白飯(2碗)」:要咗「太子鵝油撈麵」,撈粗彈牙之餘又有啲啲煙韌,幾香鵝油同埋醬油味😆仲有「是日靚湯(2碗)」:熱辣辣😋「冷熱飲品/特飲(2杯)」:叫咗熱檸茶🍋同熱檸水🍋$198 有咁多嘢食,食到朋友同我都超級飽🤩

叫咗 $198 嘅「炯記ニ人套餐」,真係包咗幾多嘢食🤩

「酸辣雲耳」:爽脆😋

「郊外油菜(1碟)」:揀咗生菜,幾新鮮😋

仲有「是日靚湯(2碗)」:熱辣辣😋

「冷熱飲品/特飲(2杯)」:叫咗熱檸茶🍋同熱檸水🍋

$198 有咁多嘢食,食到朋友同我都超級飽🤩
$99 (Dinner)