2025-08-30 0 views
今日同朋友去咗荃灣行街,見到上海名居有二人套餐好抵食,於是我哋就去望下,夜晚嘅時段都幾多人咁佢二人套餐入面有涼菜、點心、主食、小菜同埋甜品。選擇都好多。涼菜我哋揀咗口水雞,份量都唔少,有一隻雞髀喺入面😉我哋額外加咗個飯,好惹味點心方面,我哋揀咗上湯小籠包,黎到我哋趁熱食嘅時候都熱辣辣😁主食我哋叫咗酸菜魚,份量好大,入面有啲薯粉有萵筍、而且魚嘅份量都好多,酸酸哋唔太辣,好惹味我哋仲叫咗一個酸辣湯,酸酸辣辣好正最後仲有個炸鮮奶小菜我哋叫咗乾煸四季豆,好好送飯,成餐有魚有肉有菜有小食有甜品,非常之滿足,而且佢個套餐價錢都好抵

我哋仲叫咗一個酸辣湯,酸酸辣辣好正

最後仲有個炸鮮奶