太耐冇出街食飯啦,今晚突然間好想食日本嘢,就出咗去搵嘢食,點知好多間都9:00閂門,終於搵到一間收十點。好彩味道都唔錯,因為疫情關係仲好似包左場咁。點左個「牛肉烏冬鍋天婦羅壽司拼盤御膳」$165 呢個份量其實對我來講有啲多,但係實在太耐冇出街食飯,真係好想食。牛肉烏冬鍋都幾大,牛肉份量都唔少,肉質幼嫩,烏冬爽滑彈牙,每一條烏冬都吸盡湯嘅味道,好好味。壽司飯加咗醋,酸酸甜甜好開胃,刺身好新鮮清甜。天婦羅都炸得啱啱好,係日本嘅口感,薄而脆。呢一餐好飽,食得好滿足,我應該會再嚟食嘅。不過可能就要隔耐少少先嚟一次。抗疫期間出街真係心驚膽跳,又驚人唔戴口罩,又驚佢係你隔離咳,最驚係返到屋企更係覺得自己有咩唔舒服,就嚟擔心到有驚恐症。😭環境:🌟🌟🌟🌟🌟已包場食物:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟服務:評價唔到,職員都離開好遠

環境:🌟🌟🌟🌟🌟已包場
食物:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟
服務:評價唔到,職員都離開好遠