2016-03-05 452 views
今日放下午既VL,約左Charlie出黎聚舊,真係好耐無見啦!!!! CHARLIE係HAAGEN DAZS既會員,有9折!咁我地就去左HAAGEN DAZS整返個HIGH TEA先啦~CHARLIE提議不如一齊SHARE個「快樂無限」,好呀!!! 「快樂無限」由九球雪糕組成,再加一D新鮮水果,黎到既賣相好吸引,D顏色好靚,鮮艷!!!! 新鮮水果入面我最中意士多啤梨,甜甜地酸酸地咁,令人好開胃!!!再望到佢紅色既肌膚,真係想一啖落晒佢!!!士多啤梨大大粒,色澤鮮艷又飽滿,又多汁!正!雪糕方面,九球試晒之後,我深愛住抹茶同藍莓!!!抹茶味香濃又滑,完全似係日本當地食到既一樣咁新鮮咁好味!抹茶既口感順滑,奶味足夠但係又唔覺得膩,絕對可以滿足味蕾!!! 藍莓味一樣出色! 藍莓既營養價值高,我都成日食,呢個雪糕酸甜可口,又爽又滑,仲帶住D清新既香味!!!差唔多成球我食晒XD其實結論就係..酸酸甜甜既野我都中意食,哈哈!!!
快樂無限
其實結論就係..酸酸甜甜既野我都中意食,哈哈!!!
Other Info. : 呢間HAAGEN DAZS因為係朗豪坊OPEN AREA,所以比較嘈同人多
2016-02-23
$117 (Tea)