2019-12-25 793 views
|海蟹餐🦀🦐| HKD 248/位-隨着天氣越來越凍,真係冇辦法抗拒任何熱辣辣嘅嘢食。於是今日又走咗去打粥底邊爐🙈每位前菜都有青瓜、花生、燉湯同焗青口。要表揚下個湯,首先真係熱到出煙!佢入面有黃雞、螺頭、茶樹菇、沙參,好滋潤🥰無論你揀咩餐,都跟蟶子皇,貴妃蚌,鮑魚,多寶魚,扇貝,蜆同埋安格斯牛肩肉⚡️跟住然後可以自選八款邊爐食品,佢個list係令人花多眼亂🕵🏻‍♀️最後打完邊爐之後,加埋南瓜粟米芋頭煲成潮州粥,暖笠笠🔥整體黎講,食材好新鮮,一開始個米水或個味比我之前食過其他既更要濃✨令到之後放菜落去食係吸曬湯汁精華🥬職員勁有禮貌係令我impressive🌈
|海蟹餐🦀🦐| HKD 248/位

職員勁有禮貌係令我impressive🌈