2022-07-09 53 views
食咗牛大人咁多次都覺得性價比非常之高!嗰日同朋友食飯5:00入座,食兩個鐘時間一啲都唔覺趕。淨係講佢嘅環境同攞食物嘅地方,即使開業咗咁耐都保持到乾淨坐得又舒服。而出面嘅自助區,例如飲品同蔬菜、丸類,款式方面都幾多,而且擺放得都幾整齊。醬料方面亦都見到佢哋又多咗唔少選擇,亦都有自家調配嘅醬汁。當日上碟同收碟非常快,員工亦都非常有禮貌。肉類方面唔會有未解凍嘅情況,每塊肉都唔會好薄身,食落去非常有口感。而當日我哋叫咗嘅養生濃湯鍋,入面都唔少人蔘,湯底非常足料!而佢哋嘅花膠非常值得點黎食,夠晒厚身而且質素一啲都唔差!而佢哋嘅蟹墨魚漿每次嚟到必點!夠晒彈牙,出面好少食到!