2019-05-05 7717 views
星期五約左同事食飯,但遇到大家通常都會遇到ge問題就洗唔知食乜好。 所以總知先去左尖沙咀。系諗梗食咩好個時,突然記得幾年前試個一間幾高質嘅日本餐廳 – 吉。 首先講左個 location,地點基本上系 B2 出口匯豐分行後面,同吉野家同一棟大廈。以前有個大d 嘅牌不過今次無見唔到差d 以為佢執左但好彩最後都揾到。Lunch 而言其實佢款式真系好多由90 蚊 到 200 百以上都有。今日我就點左吉便當(最平個個 😂),而同事就點做個鰻魚便當。而日式便當而言佢有魚凍豆腐,沙拉 蛋同湯 份量啱啱好加上營養均衡。Lunch 而言呢間餐廳高質而且價錢合理。但要小心晚餐之前試個好似會貴2 3 倍。

2019-05-03
$100 (Lunch)