2022-03-06 89 views
🍔茶聊📍旺角砵蘭街189號一間旺中帶靜嘅樓上cafe位置在落起方便嘅波鞋街上 冇諗到樓上cafe但係坐位非常之闊落 而且仲有落地玻璃好開揚感覺, 而且老闆仲好扔本整咗個復古電話亭做打卡 再加埋個郵筒 好似去咗英國咁😍叫做一個安格斯牛肉芝士漢堡🥰一上碟嗰下真係好驚豔冇諗過有個咁浮誇嘅雀籠 但影相又真係好好睇 超級巨大嘅漢堡飽到食唔曬 好欣賞佢嘅沙律菜 係有一啲風乾火腿 所以食落係好甘香 唔會好dry 而薯條嘅份量都好足夠 講番個漢堡牛扒好大塊 而且好juicy 配搭賣溶化咗嘅芝士 好邪惡😳😳食完個漢堡 重口味 一定要嗌返個黑糖珍珠奶茶超級多珍珠煙煙韌韌 而且奶茶大大杯 仲可以畀你拎走 唔驚飲唔曬🤣
🍔茶聊
📍旺角砵蘭街189號