2022-08-11
📌 Heart Coffee📍 佐敦 Jordan 🔍 環境周圍呈白色🤍 環境光猛, 座位闊落👍🏻 牆上掛滿不少植物裝飾🌿, 整體舒服🥰 仲可以嗌細細件cake食💕適合同朋友黎chill~-(👑爲推薦) ▫️雞肉蘑菇忌廉長通粉 $78▪️牛肝菌黑松露雞柳意大利飯 $88▫️牛油果蓉配風乾火腿酸種麵包 $88▪️Keto Muffin (Earl Grey) $34▫️ Piccolo $36-❥ ❥ 雞肉蘑菇忌廉長通粉雞肉唔乾柴👍🏻長通粉都係有咬口!!味道可以🤓❥ ❥ 牛肝菌黑松露雞柳意大利飯呢個雞柳都係, 肉質鮮美滋味😆食落唔會覺得好乾🥹黑松露味都足夠!意大利飯煮得啱啱好,融入醬汁當中🥰❥ ❥ 牛油果蓉配風乾火腿酸種麵包呢個好食💕上面有大大一隻流心蛋🍳蛋液配埋風乾火腿鹹香足夠~不過略嫌酸種麵包唔夠香脆🙈❥ ❥ Keto Muffin (Earl Grey)呢個好好食😋Muffin鬆軟綿密😍Earl grey味都好足夠🫶🏻略嫌蛋糕太細🙈❥ ❥ Piccolo個人對咖啡沒有太大興趣不過呢款我幾鐘意🤓咖啡豆味好香~-▫️味道:8.4/10 ▪️賣相:8.3/10 ▫️環境:8/10▪️價錢:10/10▫️服務
📌 Heart Coffee
📍 佐敦 Jordan
🔍 環境
適合同朋友黎chill~
(👑爲推薦)
▫️雞肉蘑菇忌廉長通粉 $78
▪️牛肝菌黑松露雞柳意大利飯 $88
▫️牛油果蓉配風乾火腿酸種麵包 $88
▪️Keto Muffin (Earl Grey) $34
▫️ Piccolo $36
❥ ❥ 雞肉蘑菇忌廉長通粉
雞肉唔乾柴👍🏻
長通粉都係有咬口!!
味道可以🤓
❥ ❥ 牛肝菌黑松露雞柳意大利飯
呢個雞柳都係, 肉質鮮美滋味😆
食落唔會覺得好乾🥹
黑松露味都足夠!
意大利飯煮得啱啱好,
融入醬汁當中🥰
❥ ❥ 牛油果蓉配風乾火腿酸種麵包
呢個好食💕
上面有大大一隻流心蛋🍳
蛋液配埋風乾火腿
鹹香足夠~
不過略嫌酸種麵包唔夠香脆🙈
❥ ❥ Keto Muffin (Earl Grey)
呢個好好食😋
▫️環境:8/10
▪️價錢:10/10
▫️服務:8/10
▪️Overall:8.3/10
🔍 #CY_佐敦 #CY_西餐廳#CY_cafe #CY_pasta
🔗 #heartcoffee #cafe #keto #生酮飲食 #佐敦美食 #佐敦 #jordan #jordanfood #food #hkfood #hongkongfood #hongkong #cafehk #hkcafe #pasta #risotto #酸種麵包