2020-12-24 54 views
朋友推介左呢間餐廳比我,佢話食物同飲品都幾精緻幾靚,味道唔錯,而且環境又幾靚~所以今日帶左媽媽黎食lunch。食物同飲品選擇都幾多,而且有好多比較輕盈既選擇,好適合女士。牛油梨龍蝦肉配有機藜麥沙拉跟蛋白卷沙律菜新鮮,有粒粒藜麥係上面,醬汁帶啲橙香味,好清新。牛油果泥入面加左乾蔥,味道突出,下面就有啖啖既龍蝦肉。和牛漢堡配薯條和牛有豐富既肉汁,肉味香濃,亦有咬口。而且佢有兩塊芝士,岩哂我同媽媽呢啲咁鐘意食芝士既人!薯仔方面本身已經有味,不過我個人prefer普通鹽味就夠。粉粉荷蘭汁煙三文魚牛油果賓尼迪超推!呢個荷蘭汁比較creamy,味道唔太帶有酸味,反而比較偏向奶味,我同媽媽都好鐘意。水波蛋亦整得幾靚,切開會流心。紫薯髒髒鮮奶沙冰靚!最適合打卡!紫薯味濃,再加埋牛奶,無得彈!上面仲有粒粒紫薯,造型靚之餘味道亦係好簡單純樸又好味~

牛油梨龍蝦肉配有機藜麥沙拉跟蛋白卷

和牛漢堡配薯條