2022-05-29 68 views
Library最近人氣高企,成日見到人去打卡,可以坐喺露台望住清真寺真係好chill,今晚同男友happy hour到訪,可以天光坐到天黑🤣一上到去個門面已經勁打卡able,好似去咗城堡咁。叫咗兩個主食,一個係我地最愛嘅立鱗燒,一個係穩穩陣陣嘅卡邦尼。先講立鱗燒,餐廳用嘅係馬頭魚,肉質都幾嫩滑,魚鱗好脆,配菜櫻花蝦炒蜜糖豆都有驚喜。卡邦尼同平時食開嘅味道唔同,可能用嗰隻芝士偏酸,同埋廚師落咗大量黑椒,食落比平時濃味。講返環境,坐室內座位就可以睇到晒清真寺,環境都幾舒服,室外位可以吸煙可以食shisha,對我黎講聞落就唔太enjoyable,下次黎我會request坐返入面,個人認為仲靚啲添~~

一上到去個門面已經勁打卡able,好似去咗城堡咁。

2022-05-24