之前食過一次, 還可以, 佢例湯是胡淑煲豬骨湯是ok的.今次叫左豬心鵝腸雙拼飯加例湯, $60蚊,感覺與普通滷水食物差不別不大, 但是碗湯我喝得很舒服.問題來了,老細個仔真是好有問題, 碟飯來的時候, 想收$70, 我果時果左, 好在老闆提醒他雙拼飯$60而已, $70那個是鵝片餐, 好在老細主持公道先冇事, 但事情只是開始. 之後吃完雙拼飯後, 碗湯真的好好喝, 我問該少爺是否$20一碗, 他説是. 我即時給$20著他多拿一碗. 誰知我走後他堅持我沒有付$20, 我檢查銀包檢查清楚沒有$20蚊紙, 我非常肯定自己有付錢, 但此時老闆不在, 我趕住走唯有再付$20.野食方面其實普通打冷都食到, 如果食客見到該少爺處理金錢必須格外小心. 第一, 明明碗飯是豬心鵝腸, 點解你可以聽到/睇到是鵝片鵝腸, 一係你聽力有問題, 一係你失禮你老豆, 連鵝片豬心都分唔到. 另外, 你收多左錢講到好肯定, 我真是無話可說.
之前食過一次, 還可以, 佢例湯是胡淑煲豬骨湯是ok的.