2024-03-01 153 views
之前同朋友食過旺角的紅島,覺得佢地超有水準勁高質🤩👍 茶記必備既「快、靚、正」一應俱全🤭🫶😙 今次經過佐敦,發現佢開左新分店😳❤️ 唔使諗即刻入去食餐好🤤🤤🤤 黎到紅島一定要叫佢地個扒餐😚😚 我地㨂左個招牌黑椒牛柳🐮❤️ 兩塊牛柳超厚切勁大件🤩 食落軟腍又多汁,一D 都唔韌😋 牛味又濃又香,加埋黑椒汁更添惹味🤩🌟 跟扒餐仲有餐湯同餐包送tim🤤 超豐富❤️ 另外叫左個海南雞飯🐤 D 海南雞又滑又嫩,食落勁鮮美😋 點埋特調的醬汁醬料,真係超級好味道🥰 唔夠喉叫多件經典西多士食🤭 炸得金黃又香脆,食落唔會好油,外脆內軟甜甜地,真係好正😚❤️ 最後加點左餐廳推介既紅豆爆珠綠茶丹麥魔方,D 紅豆珠質感真係好似平時食開既爆爆珠咁,一咬即爆好過癮🥴 丹麥魔方好綿密有層次,味道唔錯👍野飲就叫番杯茶記必飲茶走🥴 茶味好濃好突出,愛茶人士必飲👍 仲㨂左個菠蘿西檸乳酸特飲,酸酸甜甜都幾開胃😋
招牌黑椒牛柳

海南雞飯