2023-03-10
平時食開打邊爐或者放題都有啲悶,原來而家最新食法係有手搖海鮮袋,真係新鮮初體驗。位於旺角既潮州滷漢大飯店提供手搖海鮮袋,食完海鮮仲可以打邊爐,任食火鍋配料,另外仲有熱食區提供著名嘅滷水食物,係香港現時唯一一間任食潮汕風格既火鍋放題👉🏻手搖海鮮袋可選麻辣味/蒜茸味/醬油漬味 3選1海鮮包括:波士龍蝦 北海道元貝 飽魚魷魚筒 沙白 同時令蔬菜🥬初體驗嘅我感覺非常impressed,因為海鮮種類好多,所有海鮮都係即日新鮮製造,而我揀嘅蒜蓉味亦都非常惹味。餐廳亦都細心地提供手套,所以可以用手咁大啖大啖咁食海鮮🦞,五星推介👍🏻火鍋方面亦有多種火鍋湯底,當中招牌滷水湯底仲係全港獨有,一定要試試。食物方面有安格斯牛、西班牙黑豚肉片、紐西蘭羊肉卷等等不能盡錄🤣🤣唔好留左甜品,推介大家要試試鹵漢自家製凉粉,味道唔甜 而且足以為你帶來完美既句號😚我簡既B套餐係8點前埋單只需$238一人,抵食到食完都偷笑🤭
👉🏻手搖海鮮袋
可選麻辣味/蒜茸味/醬油漬味 3選1
海鮮包括:波士龍蝦 北海道元貝 飽魚
魷魚筒 沙白 同時令蔬菜🥬
安格斯牛、西班牙黑豚肉片、紐西蘭羊肉卷等等不能盡錄🤣🤣