首先原諒我呢個手機鏡頭啲色水有啲假, 個米線啲真實顏色無咁鮮艷。見到有page介紹, 滿心歡喜約同事去食, 可惜都幾失望。一上枱已經好失望,就係圖片咁樣,啲雞全部都係胸,加隻翼,擺到亂糟糟咁,好似俾人食左一半再俾我咁。一咬件雞,又鞋又無味,大佬你真係白烚架喎。唔緊要,湯底應該拎番分,一飲,失望,可能我本身期望太高,以為會好似鮮入XX個花膠雞湯咁,點知完全唔係嗰回事,又唔濃郁,又有啲味精感覺(我唔肯定有無)。花膠就正常幾好味,夠腍身,但份量好少。最搞笑係個鐵兜,個兜口鬼死咁大,個米線擺一陣就凍哂。其實你又唔係用個鐵兜煮住個米線,用鐵兜托咩?又係噱頭嘢。其實如果個米線50蚊我會收貨,但68蚊?無下次嚕~啲阿姐可能新,嘈嘈閉,又係咁撞到我同事,又倒瀉嘢,成個lunch 都覺得唔知點咁。

見到有page介紹, 滿心歡喜約同事去食, 可惜都幾失望。

其實如果個米線50蚊我會收貨,但68蚊?無下次嚕~

2021-04-23