2021-10-15
首先啦我真係唔知點解呢間餐廳可以咁多嘅按讚,老實講我真金白銀冇收任何施食費用去試呢間餐廳。咁當時呢咁其實呢我就同朋友去呢間餐廳入邊呢就嗌咗三杯嘢飲,之後啦咁有一個侍應戴眼鏡女仔嘅侍應,就用佢雞仔咁把聲啦就同我講呢杯嘢飲叫咩名,但係因為當時嘅背景音樂太大聲我根本就聽唔到佢講啲咩同埋佢音量真係太細聲!之後咁我就講sorry呀我聽唔到,之後佢可以當住客人嘅面前翻左個白眼,之後拎張單同我哋講個杯叫咩名,老實講我希望呢個老闆真係睇到我呢一個嘅評論,好好咁樣教訓一下呢一個女侍應戴眼鏡嘅女士適應同埋係All Back! 首先你哋嘅背景音樂真係可能太大聲而導致我聽唔到呢位女侍應講緊啲乜嘢,第二就係呢位女侍應把聲真係太細聲!第三我唔覺得有任何一位客人可以頂得順呢位女侍應嘅服務態度,我真係希望呢個老闆可以睇到呢一個講comment!