今日有d燥,好早(其實都唔早),出左尖沙嘴.跟手要過灣仔, 但未食飯,諗諗下不如去呢度.我相信呢度唔算好多人講既原因係冇人知有部電梯直達,就係SWATCH 旁邊的大廈.上到去兩點,冇乜人. 好老實講個格局真係好像那些"劈場".仲要播d過期MV. 加埋set酒就真係...哈哈不過你唔好理, 間野幾企理,清潔,筷子都有帶套講野食,正如樓下講係有湯或涼伴.最好既係chili 有好多級,分得好清楚.仲有可以選多配料, 少米線.(唔會有多米線因為本身就好多)酸都有得分級, 呢個香港少有.我就加腸同豆卜..去到呢度有d彈, 正如下面食家影張紙見到, 冇雞肉牛肉咁既.等左一陣, 上檯, 見附圖.見到都飽, 係好多配料好多米線既,食到你唔想食.我食野快都食左4個字.仲有鐘意辣既朋友開心la. 係得既中級都孖哂腸嘴.同譚仔唔同, 佢係酸辣,類近雲南桂林過橋米線.不過係大碗好食同清潔版.服務:冇話好唔好不過著見制服唔錯, 好過譚仔同其他好多.俾錢有八達通.其實好明顯呢度係大陸中餐式管理.因為有一句貼左俾員工看:"今天不努刀工作,明天便努刀找工作"
今日有d燥,好早(其實都唔早),出左尖沙嘴.
跟手要過灣仔, 但未食飯,諗諗下不如去呢度.
不過你唔好理, 間野幾企理,清潔,筷子都有帶套

講野食,正如樓下講係有湯或涼伴.
最好既係chili 有好多級,分得好清楚.
仲有可以選多配料, 少米線.(唔會有多米線因為本身就好多)
酸都有得分級
, 呢個香港少有.
我就加腸同豆卜..

等左一陣, 上檯, 見附圖.
見到都飽, 係好多配料好多米線既,食到你唔想食.
我食野快都食左4個字.
仲有鐘意辣既朋友開心la. 係得既
中級都孖哂腸嘴.
同譚仔唔同, 佢係酸辣,類近雲南桂林過橋米線.
不過係大碗好食同清潔版.
服務:
冇話好唔好不過著見制服唔錯, 好過譚仔同其他好多.
俾錢有八達通.
其實好明顯呢度係大陸中餐式管理.
因為有一句貼左俾員工看:
"今天不努刀工作,明天便努刀找工作"
我碗野
2009-08-25