2013-07-30 17 views
終於寫我第一次既食評,點解會選呢間餐廳做我既第一個食評,唔知呢,可能今晚呢餐飯都食得開心啦,雖然無咩特別。講返正題先,本身我唔係想黎呢度食既,眼見一蘭同豚王都有勁多人排隊,咁我男友又唔想等位,就去左舞心拉面試下(因為見入面得2枱),拉面款色有分黑(蒜蓉豬骨咁上下),白(原味豬骨),赤(辣)三種口味,之後又再分4種價錢,但最貴都唔過$100蚊,我就選左黑同糖心旦ramen,男友就選赤叉燒拉ramen.辣有分少,普通,大,同埋ramen都有分硬,普通同淋,等左一陣就到了,男友碗有4塊叉燒ga,佢俾左1塊我,so搞到我碗ramen有少少辣 其實味道都唔錯,如果同豚王比都唔係差太遠je!而且價錢重比豚王平,座位又坐得幾舒服,服務員會幫你加茶tim!
終於寫我第一次既食評,點解會選呢間餐廳做我既第一個食評,
唔知呢,可能今晚呢餐飯都食得開心啦,雖然無咩特別。

其實味道都唔錯,如果同豚王比都唔係差太遠je!
2013-07-29