2015-08-11 1183 views
前排我地去左JAR 食飯,貪佢地service 好又夠靜(如果無港女坐場的話)佢地有不明文既習慣:如果食over 1000 ,基本上都會送甜品.我地前菜點左pama ham with asparagus .我地對pama ham 無咩深入研究,所以只要D asparagus 唔太老唔太乾,基本上都過關.主菜我地點左lamb rack (medium) 真係唔錯~油脂比例好好,肉質唔錯,有少少炭香.3-4 pcs其他......我已經唔太記得.因為其他野食記憶點唔太重.最後,我地都點左caramel banana tart .個cream 好香好滑,好好食.焦糖香蕉都好正係即叫即整!Remark :送甜品唔係compulsary,基本上係要我地叫左甜品,佢見人頭計過左一定金額先會最後FREE 俾我地.我去兩次,一次有送一次無送.不過對於男人老狗黎講,都無咩所謂唔差好遠,反正都係要俾錢姐~好食又有咩所謂

其他......我已經唔太記得.因為其他野食記憶點唔太重.

最後,我地都點左caramel banana tart .
個cream 好香好滑,好好食.焦糖香蕉都好正係即叫即整!