2009-10-04 23 views
去到呢一站,多謝親愛的媽媽,因為係佢請架.由於我住係新界,深井呢個地方真係唔多識,好在男友有車,如果唔係都唔去咁遠呀附近有car park,都幾方便,行5分鐘到啦.由於之前都睇過食評,都好似麻麻地咁,但我既好奇心大過天,所以都係試下..一入到去就見到一張meun,一張過有沙律,前菜,湯,主菜,意粉/飯,甜品.老老實實又真係唔係咁多款式,一眼望晒,好彩係任食啫.名真係唔記得晒,唔好意思,但有相,野食真係唔錯,我同我家人都好滿意,最緊要就唔怕叫,因為佢都係因應你地人頭而俾幾多野食,一人一件到啦,可以不停叫架嘛

意大利飯
黑松露菌闊蛋麵^^(好好咪架)
鵝肝醬蒜蓉包
芝士條
翡翠螺(勁清甜呀)
2009-10-27
$170 (Dinner)
Celebration
Birthday
意大利飯
黑松露菌闊蛋麵^^(好好咪架)
鵝肝醬蒜蓉包
芝士條
翡翠螺(勁清甜呀)