2018-03-01 368 views
今日好早食完晚飯, 但同老友又未完計, 於是佢提議買甜品上佢屋企繼續吹水!!位於天晉2期商場既呢間小方糖好乾淨企理, 可惜位置唔太方便, 真係唔會有人專登黎呢個位食糖水, 唔知佢最後頂唔頂得住租金!! 我地叫左個 紅豆牛乳芋圓 $30 同埋 榴槤班戟 $34 外賣。外賣等候時間好快!!5-10分鐘左右就有啦!! 拎到返屋企個紅豆牛乳芋圓仲係好熱架!!佢既配料會浸於牛奶底, 入面有紫色同綠色芋圓, 有紅豆同埋西米。味道一般, 芋圓煲得太林, 一啲都唔煙UN, 其實唔知自己食緊咩, 好似一舊粉咁, 但係紅豆同西米都OK, 而且個牛奶底都唔錯!! 榴槤班戟2大件, 漲卜卜, 切開啲榴槤要爆出黎咁, 榴槤勁香, 勁多肉, 加埋班戟皮又煙UN, CREAM又夠多!!半舊放入口!!勁滿足!!一人食一舊係唔夠喉囉!!可惜物價太貴, 一人兩舊又會好貴!!> ‘’<

外賣等候時間好快!!5-10分鐘左右就有啦!!

TakeAway