突然又已一年🎤
話說第一次🦀Queen(邂逅啊😏)已經係上年10月份既事嚕😜
對於一個走肉朋友(其實都係酒慾朋友🙈)黎講,可以搵到一個有Feel既,的確唔係件容易既事啊🤔(我指既係環境同地方👊🏻)
記得第一次遇上磚生(磚爐San😉)係朋友既介紹,至於點解會甘聽話,就當然係個位朋友都係個重質不重量既走肉朋友啦😁
畢竟對一個路痴黎講,要做一輪運動先到既地方(行路☝🏻️)無返甘上下既拍心口保證,都唔洗諗我會應約😜
一上到去就覺得環境幾好,細細間,好適合一班朋友酒在一起團團圓圓,因為飲得酒,聲音頻道就會好似突然開行左喇叭一樣,好吵耳架嘛🙉
但服務員竟然仲要超細心地幫我地點野食,就快last order都仲比我地點多個磚生精選😊
而點解件事過左成年都仲要重提呢🤔
咪就係因為真係好喜愛囉😍
有無試過連續幾個星期都食同一樣野仲要不停強烈推介比朋友食?
3個星期內大大話話食左6次同一個意粉😍😍😍(黑松露野菌意粉)每次都call班新朋友食再強烈推介多一次🙈
繼而仲要淨係琴晚都叫左2個意粉同3個磚爐pizza,仲有一個雞翼同薯條(7個人,各人都已飲左幾枝酒了🙈)
仲有見到原來間餐廳閒時都會搞搞新意思,搞下週末wine tasting。
下次可以group 埋班酒友一齊學習學習😜
推介既食物有;
1-黑松露野菌意粉
2-磚爐pizza(個人比較喜愛有大片大片香草係上面個個)(其他朋友就推薦左有沙樂美腸同肉粒粒面既個個同埋牛油果面既另一個)
3-芝士條條(其實都係唔記得左個名既,但形容下啦,形容下大家都明既)
4-雞翼(個汁係紅紅地色既,肉慾既朋友可以試下😉)
美中不足既地方係:
需要又越過高山又越高谷一下既~
Like