因為女朋友鍾意試新野,而我自己亦喜歡飲茶,依間蛋黃哥點心店直情係為我地而設,去到拎左飛冇耐,下一個輪到我地既時候,我地見到入面角落有個吉位,但係竟然等成分鐘都無一個侍應去帶位,甚至問佢地幾時有位,得到既回答係:答唔到你,客人幾時交枱我都唔知~OK,fine 我明佢地都要照顧下冥世既客人既🙈過多分幾鐘,終於有侍應帶我地去果張吹風多時既冷板凳,行到去迎接我地既竟然係一粒西蘭花,都算,叫左六碟點心一杯野飲一壺茶一個甜品,賣相係唔錯既,一個籠入面三粒蝦餃可以放到少左粒咁,一個奶凍可以唔比匙羹我地食,最接受唔到係收茶介一位$10既茶可以係唔熱既~個人認為一壺茶送到客人手上之後倒出黎會出煙先係一壺合格既茶,結果係冇煙同偏凍,一間點心店最Standard既茶既品質都搞成咁,包身硬蝦餃皮厚果D更令我大失所望,作為創意食店,我覺得值得一試,但要食品質,我建議你食其他點心舖了~
OK,fine 我明佢地都要照顧下冥世既客人既🙈
梳乎蛋流沙包
梳乎蛋蝦餃
凳上的西蘭花
梳乎蛋奶凍
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)