2020-01-08
車仔麵梗係要又抵食又多選擇又好食先至吸引啦🥰俾我搵到啦🙋🏻♀️依一間位於深水埗街角既車仔麵店一到夜晚已經有人龍🤤不過排咗大約15分鐘左右 就已經入得位啦☺️我一定係叫最多餸個款 $46只係46蚊就有四個餸啦!你話抵唔抵!仲要好多選擇(唔止餸連湯底都係)我點左一碗米線麻辣湯底小辣 四餸包括醉饗蛋(溏心蛋)日式豬軟骨 大腸同牛筋😋朋友就叫咗一碗油麵腩汁 四餸包括豬軟骨滷水雞中翼 蘿蔔同芝心丸當然唔夠喉啦😆我哋仲叫咗兩個小食 包括蝦多士$45 同蒜蓉雞翼$28 蝦多士蝦肉好豐富 覆蓋晒成塊多士👍夠晒足料 蝦肉彈牙 多士又脆口!又金黃又好食!唔錯唔錯😋蒜蓉雞翼熱辣辣 好香口 煎得好均勻👍都幾入味介紹吓個車仔麵先 溏心蛋做到流心嘅效果 唔會熟得滯 而且好特別 有醉香味😆豬軟骨都好淋 大部份骨都可以食埋 大腸同牛筋又淋又有咬口 剪左細細舊 入口更容易👍好食又豐富又黃又好食 值得支持✨值得支持✨
又黃又好食 值得支持✨值得支持✨