另一懷舊主題茶餐廳, 入面其實又唔算好[懷舊, GIMMICK野唔多, 係有D POSTER 果D 做裝飾。食物除左一般茶記食物, 仲有佢地自創GE 配搭。我地就是叫左一個自創GE 茶餐, 入面有2樣野, 雞批浮台+ 香燕PANCAKE雞批浮台: 係雞批浸在青豆湯上, 賣相OK 架, 好多人話青豆湯難飲, 我反而覺得OK, 無青豆果種草青味WOR, 只是一般豆茸湯, 熱辣辣又唔怕咸。雞批是一般雞批LA, 整熱左好好食, 個皮OK 鬆化, 入面都有D雞肉, 唔會全部係菇。但耐左就會林, 因為一直浸在湯內, 影響味道。香蕉PANCAKE:來到竟然話無哂香蕉, 變左合桃PANCAKE, 有D 失望, 因為香蕉香D MA, PANCAKE是用PANCAKE 粉煎成細細塊, 共有3,4塊, 加埋D 糖漿, 熱辣辣煎起, OK LA。佢地D DINNER SET反而貴, 成100蚊, 無試

雞批浮台:

香蕉PANCAKE: