2019-05-18 5508 views
Happy Friday 約左班舊同事聚一聚,見人多不如食下新野,就是近期幾hit 的懶人串燒!我地準時七點到達餐廳,限時兩個鐘,坐低後員工突然放低一艘大船俾我地大家都不知咩事,超驚訝,原來只要四人以上就會送船上面有扇貝、田螺、蜆、薯條,全部熟曬可以即食。始終串燒有排等,大家都即刻拎黎食打個底先,扇貝和蜆最快食清光,至於田螺,朋友就話腥腥地串燒要自己出去夾,一串串擺放得非常企理,主要分肉類同蔬菜類,款式稱不上好多,但其實店內有提供其他食物,仲有雪糕同飲品,所以一定夠飽話就話叫懶人串燒,其實都不是無野做🤣🤣途中要搽下BBQ醬、撒下孜然粉,同埋串燒與串燒之間距離較短,有時候會頂住左轉不到,要調下位先得,又要留意下邊d熟左呢,熟左又要整落碟俾大家食... 都幾忙架... XD自助區除左串燒之外,另一邊是熟食、冷盤、小食、生果,我當然不會放過煙三文魚沙律!豬頸肉大大塊,肉質爽口,挺不錯!另外,每張枱都有疊好似放題的落單紙,其中呢三張是免費,可以任叫大家不停食串燒好想食番碟菜,尤其大家食完粒燒棉花糖後個個都話好漏。腐乳通菜爽脆嫰綠,叫左2 round 都勁快清曬,必叫連天使麵都有~整體來說,食物

大家都不知咩事,超驚訝,原來只要四人以上就會送

豬頸肉大大塊,肉質爽口,挺不錯!

連天使麵都有~

整體來說,食物質素普通,沒什麼特別,但一班人咁樣BBQ 的確幾過癮,大家一齊有互動自然特別開心D !

2019-05-10
Type of Meal