2019-03-05 127 views
串串燒,真係好方便。最怕吉食物,唔係怕弄污對手,而係吉得唔好,好影響燒野食燒得好唔好,轉唔到燒唔均衡。一坐底,職員自動教你遊戲規則。只要把鐵支放岩位置,佢就會自動轉,自動燒。而家有專人吉埋比我,又自動燒,真係好難燒得唔好啦想做地獄廚神唔係咁易呀😂😂😂😂咁燒法,會唔會燒好耐?個人覺得唔算耐。燒蔬果會耐啲,肉類丸類幾分鐘搞掂。而且,質素真係有保証呀最愛推介:鮮茄牛柳粒,好者好夾,牛柳粒有蕃茄既滋潤,好多汁,又有鮮茄味。完全唔需加調味料已經好入味五花腩,邪惡之星,未燒時望住啲肥膏真係好大罪惡感。但燒完放左佢落口,我完全忘記了肥膏既存在,肥膏成了精髓,香口鮮美,必食!如果大家係重口味人事,一定要落下醬料先得既,呢到都有。不過,主要係孜然粉,茄汁,泰式酸辣醬同日式醬汁。不太多選擇。等食期間,可以出去拿熟食。會定時有新菜式拿出。推介:芝士青口,大大隻,冇沙又鮮甜。不過,要親熱食,芝士溶溶地時食最好不過比較建議落單叫野食。因為款式差不多,但就感覺新鮮好多,上枱時啲食物是熱辣辣的。order紙有啲係要收費既,要睇清楚,唔係全部都free 呀。想燒海鮮,比錢啦推介必食:炸餃子熱辣辣,新鮮炸起,外皮邊脆,
串串燒,真係好方便。

而家有專人吉埋比我,又自動燒,真係好難燒得唔好啦
想做地獄廚神唔係咁易呀😂😂😂😂

咁燒法,會唔會燒好耐?

最愛推介:

等食期間,可以出去拿熟食。會定時有新菜式拿出。

推介必食:炸餃子
熱辣辣,新鮮炸起,外皮邊脆,皮薄,白菜豬肉餡料足,有有味,唔需醮任何醬汁都很好吃

冷盤櫃
有沙律菜,日式小食,泰式鳳瓜,三文魚塔,鮮蝦塔,奶凍,水果等等。
必食推介:三文魚塔和鮮蝦塔。由四層材料造成,蝦/三文魚,熟蛋,青瓜和甜餅,口感豐富,一口一件,做前菜一流

最後當然要燒返串棉花糖埋尾啦

飯後甜品,仲有雪糕揀。係入口處,飲品櫃側。

要讚下呢度環境,雖則係燒野食,但完全唔覺油煙感,返到屋企啲衫都無乜油煙味
而且大部分都係卡位,坐得舒服,又有冷氣。餐廳入面有洗手間,不用去工廈既,乾淨好多。如果要帶老攜幼去燒野食,呢度方面同舒服好多。

如果食得唔多,可以揀午巿黎食過下隱。一個鐘,加埋一,一百蚊都唔使。下次黎觀塘shopping 同massage ,我又多個選擇了

2019-03-01
Type of Meal