2008-06-30 7 views
今日又同羅蘭士碰面, 在公在私也是開心的, 等我呢面自閉青年可乘機出吓街, 吸吓d人氣, 唔使成日喺屋企吸機氣嗎!適逢有嘢傾, 想坐得好好哋, 我應為PC或星巴是但一間有位都係抵坐既.嚟開呢帶附近, 星巴是就腳之選.去度揾張枱, 就去點嘢, 咁啱尋晚歐國杯決賽, 鬥牛國壓倒性擊敗香腸國, 而我又冇錢亦唔會跟風即買鬥牛國波衫, 故飲返杯鬥牛國特產既黑豬風乾火腿既同鄉暨星巴新仔既黑朱Frappucino賀一賀佢啦, 應吓節嘛, 仲要係44年一度嗰隻喎, 少嘢架!小弟習慣不加cream, 因覺無此需要, 原汁原味仲好! 呢隻黑朱非常對辦, 口感豐富, 杯中滿佈黑朱古力碎, 亦不太甜, 得啵! 愛朱古力者不防一試. 理應不會失望.

嚟開呢帶附近, 星巴是就腳之選.