2020-11-18 535 views
原先book左8點鐘開始晚飯,差不多8點45分先到達,好在待應哥哥話無問題,即時入場叫野食,叫左海鮮桶,安格斯牛扒,蟹肉多士,烤羊架,海鮮桶入面既海鮮食得出好新鮮下,蝦,青口,蜆肉,味道鮮甜,佢個白汁同D海鮮好夾下,真係值得推介既,安格斯牛扒,唔算好厚切,正常厚度,有咬口,唔會咬唔開,薯條熱既,真係有炸過既,蟹肉多士都幾好食,不過size就細咗少少,烤羊架都唔錯,完全冇羶味,加埋佢果D醬,都幾好食😋到左切生日蛋糕,影返張大合照既時候,隔離枱兩位好靚既小姐姐好好人,主動幫我地揸機影,真係非常之唔該晒😘,如果兩位小姐有睇到我呢個post,記得留個言,留低聯絡方法,有小禮物送返俾你,最後大家食埋蛋糕,10點收工走人,開心哂😆😆😆
2020-11-17
Celebration