2019-01-17 82 views
姐姐大愛燒肉放題今次佢生日,就特別揀左本佐,性格比幾高嘅放題,準備同姐姐刷番餐可能我少食放題啦,原來而家多數電子落單,用部ipad搞掂哂~ 講真又快又唔會漏單不得不讚下上菜速度,基本上大部分order半分鐘至幾分鐘都上到枱。真心欣賞服務員的工作速度黎呢間放題,必食係刺身- 甜蝦、帆立貝。由於我係帆立貝粉絲,覺得可以食到心頭好,係值得架!而姐姐就勁食甜蝦呀,應該消滅左成30隻呀平時燒肉放題少食牛油金菇,而呢度會用個小碗裝住金菇,成個碗去燒~ 咁樣燒出黎真係又香又甜仲有牛油甜粟米、三文魚頭,都好正!仲有仲有必食推介- 燒蠔姐姐一個人都ko左10幾隻~ 安格斯牛扒、牛仔⻣都相當唔錯平價燒肉放題之選高汁呀!
姐姐大愛燒肉放題

仲有牛油甜粟米、三文魚頭,都好正!

仲有仲有必食推介- 燒蠔
姐姐一個人都ko左10幾隻~
安格斯牛扒、牛仔⻣都相當唔錯

平價燒肉放題之選
高汁呀!