2010-06-30
老死DORA仔生日,咪同佢去慶生law,上open rice及及有乜好介紹,不過又要唸價錢又要唸住班食肉獸怪,煩到……最後又係決定食放題見到蒲鍋有d食評真係幾驚嚇,有d想縮 不過我之前試過食物同價錢都ok既,壽星女又未去過,見8個人又有自製生日蛋糕送,咪再去多次玩下好彩我地無遇到有d人客既驚嚇遭遇,d食物仲樣樣都好新鮮,剩係d蝦衰過以前,無咁多膏!!!我至鍾意食蝦嫁嗎!想點先?DORA仔就好開心,她從未食過咁樣形式的放題 食物完全無醃過,至緊要唔使落油,自家調味,我地一班人狂玩,倒晒d食物落爐燒,d野食好好味,簡簡單單任叫任食,真係幾爽 DORA好鍾意食多春魚,不過d春熟後四圍彈,DORA中左頭獎,大叫,笑死我地……朋友一致通過d牛肉好得,任食真係抵,其他食物不算貴價,不過選擇都算多同新鮮,KO快到無倫尾聲個bdcake上,靚到,因我去過幾次佢地認得我,特登同我個cake整靚仔d,好感動呀!!!DORA開心到見牙唔見眼,乜都抵番lu8個人,有刺身海膽壽司送,再加免費生日蛋糕,7款汽水任飲,asahi啤酒任飲,每人148加一,個個食到捧住個肚走,真係好抵,讚!lee間店幾老實,一
8個人,有刺身海膽壽司送,再加免費生日蛋糕,7款汽水任飲,asahi啤酒任飲,每人148加一,個個食到捧住個肚走,真係好抵,讚!lee間店幾老實,一定再去